Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Accident grav în Argeș. Trei răniți au ajuns la spital

Un eveniment rutier a avut loc vineri, 14 iunie, după ora 12, în Argeș. Este vorba despre un accident produs în localitatea Bascov, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Accident grav în Argeș. Trei răniți au ajuns la spital

Citește și: La Pitești încep stropirile contra dăunătorilor. Vezi programul pe cartiere

Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor, iar echipajele medicale ale SMURD și SAJ au monitorizat trei persoane care au avut de suferit în urma acestui eveniment.

În fine, toate cele trei persoane sunt transportate la spital. Două au fost preluate de echipajul SAJ, iar cea de a treia, o femeie în vârstă de 63 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul toracelui, a fost preluată de paramedicii SMURD.

Nu se cunosc încă împrejurările în care s-a produs accidentul.

Puțin mai devreme, tot în Argeș ne fusese semnalat un alt accident rutier. Potrivit celor de la ISU Argeș, un autoturism a intrat într-un parapet din localitatea Drăganu.

Interveniseră, desigur, pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane rănite.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani, pieton, lovită la picioare, care a fost transportată la spital.


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită