Web Analytics

Argeșean reținut de polițiști pentru agresiuni sexuale

de | 22.10.2021 17:04 | Actualitate

Un bărbat din Argeș a fost reținut de polițiști din cauza că, pe numele lui, mai multe piteștence au depus reclamații. Femeile, din diferite cartiere ale Piteștiului, reclamau faptul că bărbatul în vârstă de aproximativ 35 de ani se masturba în public și le agresa sexual în plină stradă.

CITEȘTE ȘI: STUDIU – Doar cei foarte bătrâni şi deja bolnavi mor de COVID-19

Mai multe femei care mergeau pe stradă prin diferite zone din Pitești au reclamat faptul că un bărbat se masturba în plină stradă. De asemenea, la sediul poliției, au fost depuse și reclamații de agresiune sexuală. Bărbatul, din Poiana Lacului, a fost identificat de polițiști pe 31 august, iar pe numele lui a fost emis un mandat de aducere. În urma audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost pus sub control judiciar. Între timp, oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

CITEȘTE ȘI: Republica Moldova urmează să instituie starea de urgență din cauza eșecului negocierilor cu Gazprom

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri (mai multe acte materiale). Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie-septembrie 2020, un bărbat de 32 de ani, din comuna Poiana Lacului, ar fi manifestat, în repetate rânduri acte de exibiționism, în timp ce se afla în cartierul Exercițiu din Pitești. Reamintim că, în ziua de 31 august a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar” , informează Poliția Argeș.

 

foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii