Web Analytics

Argeșean depistat de două ori în timp ce transporta material lemnos fără documente

de | 20.08.2021 11:57 | Actualitate

Polițiștii au depistat, joi, pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Berevoiești, județul Argeș, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 1,382 m.c. material lemnos, în valoare de 600 de lei. Bărbatul a prezentat un aviz de însoțire expirat și pe care era înscrisă o altă cantitate a materialului lemnos față de cea transportată.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș.

CITESTE SI Percheziții în Argeș după ce filmări cu arme și amenințări au apărut în mediul online

Tot la aceeași dată, la ora 16.20, pe Drumul Comunal 13, în orașul Piatra-Olt, a fost depistat același bărbat, cu aceeași autoutilitară, în timp ce transporta cantitatea de 1,209 m.c. material lemnos, fără a avea aviz de însoțire.
Și de această dată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii