Web Analytics

Percheziții în Argeș după ce filmări cu arme și amenințări au apărut în mediul online

de | 19.08.2021 13:08 | Actualitate

Pe 18 august, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma apariției în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real și încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau amenințări și manipulau diverse arme.

Astfel, în dimineața zilei de 19 august, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Bârla, la locuințele a doi bărbați, de 40, respectiv 22 de ani.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

Bărbatul de 40 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și amenințare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii