Web Analytics

Argeș. Tânăr reținut după ce și-a bătut mama

de | 9.05.2022 17:07 | Actualitate

Un tână de 21 de ani, din Câmpulung, a fost reținut după ce și-a bătut mama. De menționat că, împotriva tânărului era emis un ordin de protecție pentru 6 luni.

IPJ Argeș transmite:

”În ziua de 08 mai a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între o femeie și fiul său.

Citește și:Femeie rănită în microbuz, în Pitești, după ce șoferul a frânat brusc

Din cercetări s-a stabilit că, femeia, de 54 de ani, ar fi fost agresată de fiul său, de 21 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu.

Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, împotriva tânărului de 21 de ani, era emis, de către Judecătoria Câmpulung, un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, iar după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de cel în cauză să fie dispuse măsuri preventive.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *