Web Analytics

Argeș. Șoferi amendați pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor

de | 2.02.2023 12:00 | Actualitate, Home

Polițiștii din Argeș au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere și au fost prezenți pe străzile din județ.

Acţiunea s-a desfăşurat atât în mediul urban, cât şi în mediul rural și a avut în atenție, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Citește și: „De Rafinăria Arpechim nu se mai interesează nimeni! Toată preocuparea lor este pentru demolare!”

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Cinci dintre aceste sancțiuni, în valoare totală de 2.910 lei, au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. De asemenea, acestora le-au fost reținute permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *