Web Analytics
scris marți, 28.11.2023

Argeș. Și-a amenințat soția, apoi a intrat cu un cuțit în curtea socrilor

Luni, 27 noiembrie, polițiștii din Buzoești au reținut un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Pitești, acesta fiind cercetat pentru amenințare și pentru violare de domiciliu.

Argeș. Și-a amenințat soția, apoi a intrat cu un cuțit în curtea socrilor

Citește și: Noul patinoar ecologic din Pitești se deschide pe 1 Decembrie

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, duminică, 26 noiembrie, bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa, în timp ce se aflau în locuința lor din municipiul Pitești, ulterior femeia deplasându-se la domiciliul părinților săi, din localitatea Căldăraru.

Luni, 27 noiembrie, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în gospodăria din comuna Căldăraru, fiind depistat de polițiști pe raza localității, asupra sa fiind identificat un cuțit.

Având în vedere aceste aspecte, a fost completat formularul de evaluare a riscului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu” – se mai arată în comunicatul IPJ Argeș.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca marți, 28 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *