Argeș. Samsar de mașini trimis în judecată

de | 28.02.2022 15:20 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2011 – 2017, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, neînregistrându-se la organul fiscal teritorial, ar fi efectuat operațiuni comerciale, constând în cumpărarea în scop de revânzare a 194 de autoturisme second-hand, operațiuni în urma cărora a obținut venituri, pe care le-a ascuns în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale aferente către bugetul de stat.

Citește și:O familie din Kiev și-a găsit adăpost la pensiunea unor argeșeni

Prejudiciul adus bugetului statului este în valoare de aproximativ 330.000 de lei, pentru recuperarea căruia a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile și imobile ale celui în cauză.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Acest articol este despre: bisnita,masini second hand,trimis in judecata

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. De ce este ilegal? Ca nu se plateste taxa de jmecher la stat??? Ce ne ofera statul in afara de taxe impozite si saracie????

    • Pai citeste legea inainte de toate.. castigi .. platesti taxe.. nu ti convine.. mars in alta tara

Ultimele articole