Web Analytics

Argeș. S-a spânzurat după întâlnirea cu soția

de | 5.06.2022 01:31 | Actualitate

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicția de a se apropia de fosta soție, a afirmat că se va sinucide, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta.

În urma afirmațiilor celui în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu voluntari din cadrul unei asociații off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află.

Citește și:Argeș. Persoană disparută! Polițiștii fac căutari

Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălțime, având un ștreang legat de o creangă și de gât, precum și mâinile legate.

Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol.

Citește și: Mioveniul speră să dea lovitura pe piaţa festivalurilor cu ”Analogue”. „Ne aşteptăm să vindem undeva la minimum 10.000 abonamente”

Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, și a tăiat ștreangul, iar pompierii aflați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcții vitale.

Din păcate, bărbatul a decedat, în timp ce era transferat de la Spitalul Curtea de Argeș către Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole