Web Analytics

Argeș. Persoană disparută! Polițiștii fac căutari

de | 4.06.2022 16:22 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 29 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Mărăcineni, în această dimineață.

În dimineața zilei de 04 iunie, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că MARIAN DUMITRU CANTEA, de 29 de ani, a plecat în jurul orei 05:00, de pe raza comunei Mărăcineni, fără a mai reveni la domiciliu.

Citește și: Mioveniul speră să dea lovitura pe piaţa festivalurilor cu ”Analogue”. „Ne aşteptăm să vindem undeva la minimum 10.000 abonamente”

Semnalmente: 1,65- 1,70 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Vestimentație: trening negru cu dungă laterală roșie, papuci de culoare albastră din cauciuc, bluză de culoare albastră.

Citește și: Lecţia de istorie. Doamna Chiajna, singura femeie din istoria românilor care a condus o armată

Persoanele care pot da informații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *