Web Analytics

Argeș: Reținuți pentru furt calificat

de | 25.09.2019 13:27 | Actualitate

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au continuat cercetările în două cauze penale privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi au reţinut doi barbaţi, de 45 de ani, din comuna Călinești, respectiv de 42 de ani, din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa.

Din cecetări s-a stabilit că cei doi ar fi sustras, în noaptea de 19 spre 20 septembrie a.c., doi acumulatori care erau montaţi pe un autocamion, care se afla staţionat într-o parcare adiacentă Autostrăzii A1.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat.

De asemenea, aceştia ar mai fi sustras, în cursul lunii noiembrie 2017, aproximativ 200 de litri de carburant din rezervorul unui autocamion, staţionat în aceeaşi parcare.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi au reţinut un tânăr de 18 ani, din Ştefăneşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 septembrie a.c., tânărul, împreună cu un minor de 17 ani, din Costeşti, ar fi pătruns prin efracţie într-o socoetate comercială, de unde ar fi sustras obiecte vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii