Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Argeș. Reținut pentru ca a furat telefonul unei femei

În ziua de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către o femeie din Pitești, cu privire la faptul că, un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil din geantă, în timp ce aștepta să cumpere produse de la un chioșc.

Argeș. Reținut pentru ca a furat telefonul unei femei

Citește și: 

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor, pe baza semnalmentelor oferite de persoana vătămată, au identificat persoana bănuită de săvârșirea fapte, un bărbat de 66 de ani din județul Olt.

În apropierea bărbatului, polițiștii au găsit abandonat și telefonul mobil în cauză.

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furtiar bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetuluide pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...