Web Analytics
scris duminică, 24.09.2023

Fostul șef al ONPM face acuzații șocante. Legătura lui Petre Tobă cu dosarul penal de la Oficiu

După ce a fost achitat de Înalta Curte, Adrian Bărăscu, fostul șef al Oficiului Național de protecție a martorilor, face acuzații grave la adresa sistemului. În ziua în care s-a declanșat acțiunea împotriva lor, un ofițer de legătură trebuia să ducă la DNA Ploiești probe împotriva lui Petre Tobă într-un dosar de luare de mită. Adrian Bărăscu a declarat în exclusivitate la EVZ live, că în acea dimineață când au fost săltați se pregăteau să meargă la DNA Ploiești pentru a depune probe împotriva lui Petre Tobă.

Fostul șef al ONPM face acuzații șocante. Legătura lui Petre Tobă cu dosarul penal de la Oficiu

Citește și: Descinderi și controale în România. Cine este luat în vizor 


Bărăscu a explicat faptul că unul dintre ofițerii săi de legătură a venit cu o informație penală legată de Tobă. Unul dintre martorii aflați sub protecția lor i-ar fi spus ofițerului că urmează ca Petre Tobă să primească mită de la el. Omul ar fi avut afaceri în domeniul firmelor de pază și avea nevoie de aviz. Ca să-l obțină ar fi intervenit direct la șeful Poliției Române. În sensul celor susținute, martorul i-ar fi dat ofițerului telefonul în care apăreau mesaje în acest sens. Drept urmare Bărăscu a decis ca a doua zi, ofițerul să meargă la DNA Ploiești cu probele, Doar că nimeni nu a mai apucat să facă nimic. În acea dimineață toți lucrătorii Oficiului au fost săltați de DNA. În aceeași zi, Petre Tobă a devenit ministru de interne.
Sursa: Evenimentul zilei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită