Mioveni. Polițiștii, atacați cu toporul – Intervenție cu ‘scântei’ a forțelor de ordine

de | 25.06.2021 22:58 | Actualitate, Home

Poliţiştii din Mioveni au intervenit, vineri seară, după ce un bărbat care şi-a ameninţat familia s-a baricadat în casă cu un topor. Forţele de ordine au evacuat membri familiei, apoi au imobilizat agresorul, moment în care acesta a lovit scutul de protecţie cu toporul.

 

”În seara zilei de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 72 de ani, din Colibaşi-Mioveni, în urma unui conflict cu membri familiei, pe care i-ar fi ameninţat, s-ar fi baricadat, în casă, cu un topor. Imediat, la faţa locului au ajuns echipaje din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au luat măsuri de evacuare şi protecţie a persoanelor vătămate, iar, ulterior, au procedat la imobilizarea bărbatului, care s-a manifestat agresiv faţă de forţele de ordine, lovind cu toporul scutul de protecţie”, a transmis, vineri seară, Poliţia Argeş.

sursa foto: universulargesean.ro

Acest articol este despre: #forte de ordine,arges,atac,politisti,topor

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...