Web Analytics

Argeș. Percheziții domiciliare la două femei acuzate de tâlhărie

de | 7.04.2022 10:21 | Actualitate

În ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au identificat două femei, de 38 și 43 de ani, ambele din Câmpulung, bănuite de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 30 martie a.c., în jurul orei 17:00, cele în cauză ar fi sustras, prin acte de violență, suma de 1.700 de lei, de la un bărbat de 67 de ani, din Mihăești, care se deplasa pe o stradă din municipiul Câmpulung.

Citește și:S-a demarat o anchetă privind incendierea mașinii într-o parcare din Pitești

Pentru administrarea probatoriului, în cauză au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cele două persoane au fost conduse la sediul poliței, iar după administrarea probatorioului, femeia de 38 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *