Argeș. Percheziții domiciliare la două femei acuzate de tâlhărie

de | 7.04.2022 10:21 | Actualitate, Home

În ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au identificat două femei, de 38 și 43 de ani, ambele din Câmpulung, bănuite de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 30 martie a.c., în jurul orei 17:00, cele în cauză ar fi sustras, prin acte de violență, suma de 1.700 de lei, de la un bărbat de 67 de ani, din Mihăești, care se deplasa pe o stradă din municipiul Câmpulung.

Citește și:S-a demarat o anchetă privind incendierea mașinii într-o parcare din Pitești

Pentru administrarea probatoriului, în cauză au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cele două persoane au fost conduse la sediul poliței, iar după administrarea probatorioului, femeia de 38 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed