Web Analytics

Argeș: Nu au respectat măsura carantinei și au fost amendați

de | 16.09.2021 18:12 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 17 acţiuni punctuale (dintre care 15 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 1.271 de persoane, precum și 127 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost verificate 97 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Sală de jocuri de noroc din Pitești amendată cu 5.000 lei

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 21 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, după cum urmează:

-19 sancţiuni, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-două sancţiuni, în valoare de2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat, pe raza municipiului Pitești, un bărbat, de 48 de ani, din Vedea și o femeie, de 27 de ani, din Curtea de Argeș, care nu au respectat măsura izolării/carantinării la domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, cele două persoane au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, fiecare, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii