Argeș. Nou maraton de vaccinare și în acest sfârșit de săptămână

de | 5.11.2021 09:05 | Actualitate, Home

Sfârșitul de săptămână va aduce un nou maraton de vaccinare în Argeș! La Pitești, Ștefănești, Poienarii de Argeș, Albeștii de Argeș, Tigveni, Arefu, Schitu Golești și Lerești.

Programul complet este următorul:
1. Sâmbătă- echipe mobile la Ștefănești, Liceul Dinu Brătianu și la Lerești, în cadrul Căminului Cultural.
2. Duminică- echipe mobile la Ștefănești,Liceul Dinu Brătianu, Poienarii de Argeș la Căminul Cultural, Albeștii de Argeș în cadrul Căminului Cultural, Tigveni, la sediul Primăriei și Arefu, de asemenea la sediul Primăriei.

 

CITEȘTE ȘI: CÂMPULUNG – „Capitala Scrisului Românesc 2021”

În această săptămână, echipe mobile au vaccinat personalul din mai multe societăți, primării și instituții, respectiv: Ereea, Confarg, Steinel, ISU Argeș, primăria Șuici, primăria Brăduleț. La Pitești, se vaccinează în cadrul Centrului de Vaccinare din Bulevardul Eroilor în program de 12 ore.

Vă rugăm să ne sprijiniți în continuare în campania de vaccinare. Imunizarea este singura soluție pe termen lung pentru a depăși această criză, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Acest articol este despre: #centru de vaccinare,arges,,maraton,vaccinare

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC
Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC

 România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și pozițiafermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara,la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”. Citește și: Procurorii...

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...