Web Analytics

Argeș. Jandarmii vor asigura ordinea publică la evenimentele din weekend

de | 23.09.2022 11:39 | Actualitate, Home

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș vor asigura măsurile de ordine publică la  manifestările cultural-artistice și sportive organizate în zona de competență, astfel:

– în perioada 23-25 septembrie, la Festivalul Vinului, eveniment desfășurat în Parcul Ștrand din municipiul Pitești;

– în perioada 23-25 septembrie, la manifestarea sportivă MTB Academy Cup – Trofeul Muscelului, la Câmpulung;

Citește și: Lucrările la Bulevardul Pardon au fost oprite. Prefectul de Argeș: „Să lăsăm instanța să își spună cuvântul!”

– în zilele de 23 și 24 septembrie competiții sportive – meciuri de fotbal Ligile a 3-a și a 4-a, la Bascov, Câmpulung și Suseni.

De asemenea, jandarmii argeșeni vor executa misiuni de menținere a ordinii publice, atât în mod independent cât și în sistem integrat în cadrul echipajelor mixte, dar și misiuni de pază și protecție la obiectivele din competență.

„Recomandăm participanţilor la evenimentele desfășurate în acest weekend să adopte un comportament civilizat și să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole