Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

Argeș. Băut, a avariat mai multe mașini! Dosar finalizat

Polițiștii din Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Iată despre ce este vorba!

Argeș. Băut, a avariat mai multe mașini! Dosar finalizat

Citește și: Accident grav la Pitești, pe strada Stadionului! O șoferiță, descarcerată!

Cu mai mult timp în urmă, pe 5 martie, în jurul orei 13, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Bascov, a produs un eveniment soldat cu pagube materiale, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, el a avariat mai multe autovehicule parcate pe strada Păișești Deal din localitate.

La verificarea sa cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize s-a stabilit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Ei bine, dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...