Web Analytics

FC Argeș bate UTA cu 2-1 într-un meci fără nicio miză

de | 18.05.2019 16:06 | Actualitate

 

Meciul de astăzi de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” a adus faţă în faţă două echipe care stau liniştite pe acest final de sezon. FC Argeş se afla pe locul 6, cu 62 de puncte, unde are mari şanse să încheie sezonul, în timp ce UTA se afla două poziţii mai jos, pe locul 8, cu 47 de puncte, clasare pe care, la fel, ar putea încheia acest campionat, însă trebuie să nu facă paşi greşiţi, fiindcă e urmărită îndeaproape de alte cinci echipe.

Piteştenii au venit după ruşinea de la Timişoara, unde au pierdut cu 1-0 în faţa lui ACS Poli, echipă deja retrogradată. În schimb, UTA şi-a întrerupt seria de şase meciuri fără victorie cu un succes cu Aerostar (scor 2-1), după o revenire spectaculoasă în partea secundă.

În precedentele trei întâlniri dintre cele două echipe, FC Argeş a ieşit de fiecare dată învingătoare. Sezonul trecut a avut 1-0 în ambele partidei, în timp ce în turul acestui campionat a câştigat la Arad cu 2-1.

În meciul de astăzi minutul 26 a adus primul gol. Florescu a centrat de pe stânga în faţa porţi, iar Vasile Buhăescu a pus latul şi a deschis scorul. Pauza avea să consemneze scorul de 1-0 într-un meci fără nicio miză. A venit și minutul 73 când Bogdan Vişa reia cu capul în mingea centrată din cornerul de pe dreapta bătut de Florescu şi majorează diferenţa. În prelungiri UTA a redus din diferență, atunci când Cristian Matei a șutat în bară şi Alexandru Oroian a reluat din 7 metri lateral stânga în plasă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii