Web Analytics
scris vineri, 07.07.2023

Argeș: Bărbați reținuți de polițiști pentru distrugere și violențe

În noaptea de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și au reținut un bărbat, de 48 de ani, din Ștefan cel Mare.

Argeș: Bărbați reținuți de polițiști pentru distrugere și violențe

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 6 iulie a.c., pe fondul unui conflict în familie și al consumului de alcool, bărbatul ar fi incendiat mai multe anexe din gospodărie.

Ulterior, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și Rezultate Bacalaureat, după contestații. Creștere de 40% a numărului mediilor de 10

De asemenea, în ziua de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere și au reținut doi bărbați, de 32, respectiv 20 de ani, ambii din Valea Mare Pravăț.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 1 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, iar tânărul de 20 de ani ar fi agresat fizic un vecin și i-ar fi distrus geamul de la o fereastră.

La data de 6 iulie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *