Web Analytics

Argeș. Bărbat mort după ce a rămas prins sub tractor

de | 18.11.2022 15:09 | Actualitate, Home

Un bărbat de 50 de ani, angajat al Ocolului Silvic Câmpulung, a murit după ce a rămas prins sub un tractor care s-a răsturnat, într-o pădure din Stoenești.
În urma acestora, a fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă și se fac în continuare cercetări privind modul în care s-a petrecut accidentul.

“Persoană de sex masculin surprinsă sub un tractor răsturnat într-o pădure din localitatea Stoenești, sat Slobozia. 

Citește și Exclusiv. După ce DIICOT a trimis-o în judecată pe fosta contabilă Amalia Dumitraşcu, directoarea economică de la Spitalul Judeţean ne-a povestit cum a descoperit delapidarea de 3,9 milioane lei

Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu un o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar de la Detașamentul Pitești se deplasează autospeciala de descarcerare.

A fost îndepărtat utilajul cu ajutorul unui buldoexcavator de la SVSU Stoenești, iar victima în vârstă de aproximativ 50 de ani prezintă leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Argeș. 

IPJ Argeș transmite:

Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe raza localității Stoenești

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat care conducea un tractor la o exploatare forestieră, pe raza localității Stoenești, ar fi fost surprins sub acesta și accidentat.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, din păcate fiind declarat decesul celui în cauză, identificat ca bărbat de 50 de ani, din Albeștii de Muscel.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Câmpulung, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, precum și neluarea, respectiv _nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în munc, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În cauză, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole