Argeș. Amenzi de până la 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemie

de | 21.01.2022 13:00 | Actualitate, Home

În ziua de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești, împreună cu cei ai Biroului Rutier Pitești și ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, care au acționat în sistem integrat împreună cu jandarmi argeșeni și polițiști locali, au desfășurat 8 acțiuni punctuale.

Au fost verificate, doar în cadrul acțiunilor punctuale, 221 de persoane, au fost controlate 51 de societăți comerciale, precum și 59 de mijloace de transport în comun, alături de alte autovehicule.

Citește și:România a intrat în zona roșie, pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Cu ocazia acțiunilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, au fost realizate instruiri cu operatorii economici de pe raza municipiului Pitești. 

În urma abaterilor constatate, polițiștii piteșteni au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Acest articol este despre: amenzi,masuri covid-19,pandemie,politia pitesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed