Web Analytics

Argeș. Amendat pentru transport ilegal de lemne

de | 6.09.2022 15:09 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au depistat un bărbat de 29 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care transporta material lemnos cu un atelaj, pe DJ 702G, pe raza localității Rătești, fără documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Cu ajutorul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,2 mc material lemnos de esență stejar.

Citește și: 6 Septembrie 1817 – S-a născut Mihail Kogălniceanu, om politic, istoric, prim-ministru al României: „N-aş schimba săraca Moldovă nici pentru întâiul tron din lume”

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravenținal cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010. De asemenea, materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *