Web Analytics
scris luni, 04.10.2021

Argeș / Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 27 – 29 septembrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza mai multor localități din județul Argeș, respectiv: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefănești, Topoloveni și Mioveni.

Argeș / Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei  „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

Citește și: Premoniţie sau pură întâmplare? Preotul din Vedea îl atenţionase pe motociclistul care a pierit în accident

Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș au interacționat cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, conducătorii auto aflați în tranzit pe raza județului Argeș – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Birourile și Formațiunile Rutieră.

Activitățile au fost integrate în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021 și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Citește și: ”Cineva a zis să mutăm morţii din Cimitirul «Sf. Gheorghe» pentru un drum în zona unde vrea să construiască el blocuri”

Totodată, au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...