Argeș / Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

de | 4.10.2021 11:58 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 27 – 29 septembrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza mai multor localități din județul Argeș, respectiv: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefănești, Topoloveni și Mioveni.

Citește și: Premoniţie sau pură întâmplare? Preotul din Vedea îl atenţionase pe motociclistul care a pierit în accident

Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș au interacționat cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, conducătorii auto aflați în tranzit pe raza județului Argeș – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Birourile și Formațiunile Rutieră.

Activitățile au fost integrate în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021 și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Citește și: ”Cineva a zis să mutăm morţii din Cimitirul «Sf. Gheorghe» pentru un drum în zona unde vrea să construiască el blocuri”

Totodată, au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Acest articol este despre: dga arges,Prevenire Rutiera Arges

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 
Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 

Voiam sa va  spunem ca mult asteptatul concert romanesc din UK, Subcarpati, va avea loc pe 3 aprilie la Electric Ballroom.  Marea revedere Subcarpati era planificata inainte de inceputul pandemiei dar iata-ne ajunsi la momentul in care putem cu certitudine sa va...

Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC
Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC

 România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și pozițiafermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara,la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”. Citește și: Procurorii...

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...