Argeș. A lovit o femeie cu mașina, apoi s-a răsturnat în șanț

de | 11.01.2022 12:49 | Actualitate, Home

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în localitatea Buzoești, după ce șoferul unei mașini a acroșat o femeie, iar apoi s-a răsturnat în șanț.

“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un bărbat de 55 de ani, din Recea, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat o femeie, ulterior răsturnându-se în șanț.

Citește și:Pitești. Petrecere de botez încheiată cu amenzi pentru toți invitații

În urma accidentului, femeia de 53 de ani (pieton) și o pasagera din autoturism, o femeie de 56 de ani, au fost rănite și transportate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. ” , transmite IPJ Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed