Web Analytics
scris luni, 10.10.2022

Argeș. A dat cu mașina peste un pieton și a plecat de la locul accidentului

Un bărbat de 31 de ani din Coșești a fost trimis în judecată după ce în 2020 a lovit cu mașina o persoană, iar apoi a plecat de la locul accidentului. Șoferul a fost găsit acasă de polițiștii care au stabilit că înainte de accident, bărbatul consumase alcool.

Argeș. A dat cu mașina peste un pieton și a plecat de la locul accidentului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conform art. 336 și 338 din Codul Penal.

Citește și: Deputatul Aurel Bălăşoiu, după scandalul sexual: „Dumnezeu va da o furtună şi îmi va spăla faţa”

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 06 noiembrie 2020, în jurul orei 19:00, un bărbat de 31 de ani, din Coșești, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Dârmănești, a accidentat o persoană, care se deplasa în calitate de pieton, ulterior părăsind locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Bărbatul a fost depistat, la scurt timp, la domiciliul său, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, informează IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...