Web Analytics

Argeș. A dat cu mașina peste un pieton și a plecat de la locul accidentului

de | 10.10.2022 14:26 | Actualitate, Home

Un bărbat de 31 de ani din Coșești a fost trimis în judecată după ce în 2020 a lovit cu mașina o persoană, iar apoi a plecat de la locul accidentului. Șoferul a fost găsit acasă de polițiștii care au stabilit că înainte de accident, bărbatul consumase alcool.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conform art. 336 și 338 din Codul Penal.

Citește și: Deputatul Aurel Bălăşoiu, după scandalul sexual: „Dumnezeu va da o furtună şi îmi va spăla faţa”

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 06 noiembrie 2020, în jurul orei 19:00, un bărbat de 31 de ani, din Coșești, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Dârmănești, a accidentat o persoană, care se deplasa în calitate de pieton, ulterior părăsind locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Bărbatul a fost depistat, la scurt timp, la domiciliul său, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, informează IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *