Web Analytics

Argeș: 157 de sancțiuni aplicate ca urmare a nepurtării măștii de protecție

de | 26.04.2021 12:27 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, polițiști au desfășurat 29 de acțiuni punctuale (din care 26 de acțiuni independente, două acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții). Au fost verificate 1.753 de persoane, 127 mijloace de transport persoane și 137 de societăți comerciale.

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurile şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

 

Citește și EUROSTAT: România este în topul clasamentului țărilor în care cei de până în 34 de ani locuiesc încă alături de familie

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.500 de lei, după cum urmează:

-157 de sancțiuni, în valoare de 16.000 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

-37 de sancțiuni, în valoare totală de 4.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație;

-o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată unei societăți comerciale pentru organizarea de activități în spații publice închise pentru care au fost instituite restricții.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole