Web Analytics

Argeș: 104 sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

de | 6.05.2021 17:58 | Actualitate

Aproape 150 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate în urma verificărilor efectuate pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Polițiștii au verificat, în cursul zilei de ieri, în total, 1.685 de persoane și 134 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost verificate 127 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost organizate 29 de acțiuni punctuale (din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituţii), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.500 de lei, astfel:

-104 sancțiuni, în valoare totală de 18.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;

-23 de sancţiuni, în valoare de 6.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație;

-trei sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii izolării/carantinei.

-15 sancțiuni, în valoare totală de 6.000 de lei, au fost aplicate unor persoane fizice pentru organizarea sau participarea la evenimente private.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii