Web Analytics
scris miercuri, 14.12.2022

Argentina, prima echipă calificată în finala din Qatar. Adversara se decide azi, după Franța – Maroc

Argentina a învins Croația, scor 3-0, în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi și Julian Alvarez (x2) au marcat golurile sud-americanilor. Astăzi, selecţionata Franţei, campioana mondială en-titre, va întâlni echipa Marocului, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, de la ora 21:00.

Argentina, prima echipă calificată în finala din Qatar. Adversara se decide azi, după Franța – Maroc

Citește și: Un sportiv a murit în timpul unui meci

În faza sferturilor de finală, Argentina a eliminat reprezentativa Olandei, la loviturile de departajare, după 2-2 la finalul celor 120 de minute. Nahuel Molina și Leo Messi au înscris pentru „Pume”, în timp ce Wout Weghorst reușea o dublă senzațională în minutele 84 și 90+11.

Citește și: S-a îmbolnăvit grav după un vaccin anti-Covid! Va da în judecată Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul

De cealaltă parte, Croația a produs una dintre surprizele turneului, reușind să elimine Brazilia, tot la loviturile de departajare, după ce tabela arăta 1-1 la finalul reprizelor de prelungiri. Bruno Petkovic a înscris unicul gol al selecționatei lui Zlatko Dalic, pe când Neymar a punctat pentru sud-americani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...