Web Analytics
scris luni, 12.12.2022

Un sportiv a murit în timpul unui meci

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori care avea loc în comuna prahoveană Brazi.

Un sportiv a murit în timpul unui meci

Citește și: Al doilea jurnalist mort la Cupa Mondială din Qatar

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, în jurul orei 16,00, despre faptul că, în timpul unei competiţii sportive care a avut loc în comuna Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta participa la o competiţie de tenis de masă pentru amatori.

Citește și: Baschetbalist român, arestat în SUA pentru viol

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila. În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la faţa locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză”, arată sursa citată. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...