Web Analytics
scris duminică, 18.12.2022

Argentina – Franța, marea finală a Campionatului Mondial din Qatar

Argentina și Franța vor disputa finala Cupei Mondiale din Qatar, după ce au trecut în penultimul act de Croația, scor 3-0, respectiv de Maroc, 2-0.

Argentina – Franța, marea finală a Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Doi poliţişti s-au luat la bătaie pe scările sediului poliţiei

Va fi a 13-a întâlnire directă dintre Argentina și Franța și a patra de la Campionatul Mondial. Până acum, Franța s-a impus de șase ori în fața Argentinei, trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar sud-americanii au câștigat în trei rânduri. Cele două formații s-au duelat de trei ori la Campionatul Mondial.

Citește și: ANPC avertizează: Acordaţi o atenţie deosebită la achiziţia produselor alimentare, în special în cazul ofertelor promoţionale! 

Argentina și-a adjudecat primul joc, cel din 1930, scor 1-0, și pe al doilea, 2-1, în 1978, în timp ce Franța l-a câștigat pe cel mai recent, în 2018, scor 4-3. Ambele echipe au câte două titluri mondiale în palmares. Va și o confruntare pentru Gheata de Aur a turneului între Messi și Mbappe, ambii cu câte cinci reușite.

Citește și: Argeș. Se circulă în condiții de ceață. Ce recomandă polițiștii

Potrivit bookmakerilor, Franța este favorită, cu o cotă medie de 2,35, în timp ce o victorie a Argentinei are o cotă de peste 3,00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...