Web Analytics

Arbitrul român Istvan Kovacs, delegat la un meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

de | 5.12.2022 07:03 | Actualitate, Home, Sport

Istvan Kovacs a fost din nou delegat de către FIFA la un nou meci de la Campionatul Mondial din Qatar. Arbitrul român originar din Carei va fi cel de-al patrulea oficial în partida din optimile de finală ale turneului final dintre Portugalia și Elveția. Este cea de-a opta delegarea a lui Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate însă ca și arbitru de rezervă.

Citește și: FIFA pregătește un nou format pentru Campionatul Mondial de fotbal

Portugalia și Elveția se întâlnesc marți, 6 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail. Lusitanii au reușit să câștige grupa din care au făcut parte, în timp ce elvețienii au terminat pe locul secund, fiind devansați de către Brazilia.

Citește și: Adrian Mutu: „FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid şi vreau să câştig”

Pe lângă acest meci, Istvan Kovacs a mai fost arbitru de rezervă la 7 meciuri din faza grupelor: Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic și Croaţia – Belgia. Pentru fiecare partidă la care a fost delegat, centralul de 38 de ani a fost renumerat cu câte 2.500 de euro. Mai mult, doar pentru selectarea la Campionatul Mondial, Kovacs a primit 70.000 de euro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *