Web Analytics
scris luni, 05.12.2022

Arbitrul român Istvan Kovacs, delegat la un meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

Istvan Kovacs a fost din nou delegat de către FIFA la un nou meci de la Campionatul Mondial din Qatar. Arbitrul român originar din Carei va fi cel de-al patrulea oficial în partida din optimile de finală ale turneului final dintre Portugalia și Elveția. Este cea de-a opta delegarea a lui Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate însă ca și arbitru de rezervă.

Arbitrul român Istvan Kovacs, delegat la un meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

Citește și: FIFA pregătește un nou format pentru Campionatul Mondial de fotbal

Portugalia și Elveția se întâlnesc marți, 6 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail. Lusitanii au reușit să câștige grupa din care au făcut parte, în timp ce elvețienii au terminat pe locul secund, fiind devansați de către Brazilia.

Citește și: Adrian Mutu: „FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid şi vreau să câştig”

Pe lângă acest meci, Istvan Kovacs a mai fost arbitru de rezervă la 7 meciuri din faza grupelor: Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic și Croaţia – Belgia. Pentru fiecare partidă la care a fost delegat, centralul de 38 de ani a fost renumerat cu câte 2.500 de euro. Mai mult, doar pentru selectarea la Campionatul Mondial, Kovacs a primit 70.000 de euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...