Web Analytics
scris marți, 30.08.2022

Aproximativ 1.500 de hectolitri de bere îi aşteaptă pe cei care vor să petreacă, la Oktoberfest Brașov!

Aproximativ 1.500 de hectolitri de bere îi aşteaptă pe cei care vor să petreacă, în perioada 1 -11 septembrie a.c., la Oktoberfest Braşov. Organizatorii evenimentului au pregătit pentru ediţia din acest an, cea de-a treisprezecea, multe spectacole, concursuri şi o paradă.

Aproximativ 1.500 de hectolitri de bere îi aşteaptă pe cei care vor să petreacă, la Oktoberfest Brașov!

Festivalul va fi găzduit de fostul Stadion municipal Brașov. Anul acesta, vizitatorii vor putea gusta nu doar din Matzbier, berea festivalului, ci şi noi sortimente, aduse de mai mulţi producători. Pentru operativitate, vor fi pregătite şi două dozatoare care pot servi 2000 de litri de bere pe oră. Preţurile vor fi mai mari ca şi anul trecut, însă organizatorii dau asigurări că preţurile vor porni de la 6 lei paharul.

Citește și: Documentarul „Regele Mihai: Drumul spre casă” a primit premiul publicului la Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov

De asemenea, nu vor lipsi concertele de muzică bavareză, susţinute de artişti din Nurnberg şi din Braşov, printre care şi celebra fanfară Jagermaister, şi unul folcloric, prezentat de artişti locali, concursurile Miss Oktoberfest (sâmbătă, 3 septembrie) şi Regele Oktoberfest, dar şi alte întreceri de but bere pentru adulţi şi locuri de joacă special amenajate pentru copii. Evenimentul va debuta joi după-amiază, la ora 17:00, în faţa Primăriei Braşov, cu tradiţionala paradă a carelor cu bere, care vor fi însoţite de Fanfara Ţara Bârsei.

Cepul primului butoi de bere va fi dat, cu un ciocan special, adus de la Munchen, de primarul Braşovului, Allen Coliban, joi seara, a precizat Cristian Macedonschi, organizator al evenimentului.

Citește și: 166 de bilete pentru tratament balnear sunt disponibile la Casa de Pensii Argeș

“Este un festival al familiei, al prieteniei”, a subliniat acesta.

Foto: descriptiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită