Web Analytics

Aplicaţie on-line pentru înmatricularea autovehiculelor

de | 13.02.2017 09:40 | Actualitate

cozi inmatriculari auto

Argeşenii care intenţionează să înmatriculeze un autovehicul îşi pot alege acum ziua în care doresc să se prezinte la ghişeul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Vehicule, graţie unei aplicaţii electronice de programare on-line.

Aplicaţia electronică a fost deschisă de Prefectura Argeş şi este disponibilă pe site-ul instituţiei începând de luni, 13 februarie a.c. Această măsură, alături de introducerea sistemului electronic de ordonare (atribuire bonuri de ordine) la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, vine în sprijinul cetăţenilor pentru reducerea timpilor de aşteptare, evitarea aglomeraţiei şi formarea de cozi la ghişee, în contextul eliminării timbrului de mediu, începând cu data de 1 februarie a.c.
De altfel, de la 1 februarie, lucrătorii Serviciului de Permise şi Înmatriculări Vehicule Argeş au soluţionat zilnic peste 2500 de solicitări, privind înmatricularea vehiculelor, eliberarea premiselor de conducere sau înscrierea la examinări auto.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii