Antrenorul Ionuț Moșteanu despre meciul FC Argeș din Cupă: ”De la acest meci aşteptările sunt doar de calificare”

de | 25.11.2020 12:50 | Actualitate

 

FC Argeş va începe în acest week-end aventura în Cupa României. Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeş va avea loc sâmbătă, ora 13.30 la Târgu Jiu, pe Viitorul Pandurii, formaţie care evoluează în liga secundă.

Confruntarea dintre gorjeni şi piteşteni contează pentru şaisprezecimile întrecerii, fază în care au intrat şi cele 16 formaţii din primul eşalon. La tragerea la sorţi, piteştenii au evitat un adversar de Liga I şi pleacă din postura de favoriţi în acest meci, însă trebuie să confirme şi pe teren acest statut.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu are ambiţii mari în acest sezon şi vizează promovarea. După 12 etape jucate în campionat, trupa pregătită de antrenorul Flavius Stoican ocupă locul 6, cu 20 de puncte, ultimul din play-off-ul în care se va decide echipele care vor face pasul în Liga I.

 

Citește și Portret de salvator. Jandarm argeșean, donator de sânge pentru un fost polițist din Mehedinți

 

În campionat, FC Argeş luptă pentru menţinerea în primul eşalon, însă nu va neglija nici Cupa României. Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul alb-violeţilor, nu se aşteaptă la un meci uşor cu gorjenii, însă nu concepe decât calificarea în faza următoare a competiţiei.

”De la acest meci aşteptările sunt doar de calificare. Ne dorim ca la finalul jocului să ne bucurăm de acest lucru. Mi-aş dori să tranşăm meciul încă din primele 90 de minute, să nu aşteptăm şi prelungirile. Aşteptăm şi rezultatele de la testul COVID pe care l-am făcut azi dimineaţă. În funcţie de rezultatele testului voi decide dacă voi folosi jucătorii care au evoluat mai puţin sau jucătorii titulari.

 

Citește și Video: Percheziții în Argeș. Șapte persoane sunt bănuite de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri

 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este un adversar incomod. Media de vârstă a jucătorilor este undeva la 22-23 de ani. Cu siguranţă vor dori să demonstreze că liga a doua este puţin pentru ei. Ştiu că anul acesta îşi doresc promovarea. Sunt o echipă care joacă împreună de 2-3 ani.

Obiectivul echipei FC Argeş în Cupa României este de a ajunge cât mai sus, iar dacă se poate, în fazele finale. Dacă putem să ajungem în finală, ar fi foarte bine, dar va fi greu” a spus tehnicianul piteştean înaintea duelului de sâmbătă din Cupa României.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii