Web Analytics
scris sâmbătă, 20.08.2022

ANRE începe o campanie de informare a populației despre facturi și despre drepturile pe care le au clienții

Autoritatea de Reglementare va începe o campanie de informare a populației despre facturi și despre drepturile pe care le au clienții. În urma campaniei media, clienții ar urma trebui să înțeleagă datele trecute în facturi și cum se se poate alege cea mai bună ofertă.

ANRE începe o campanie de informare a populației despre facturi și despre drepturile pe care le au clienții

Campania ar trebui să pornească din luna august și se va desfășura în programele TV dar și pe internet, prin site-uri și platformele de socializare.

Citește și: Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică: O nouă campanie de phishing care exploatează folosirea serviciilor de curierat

Informațiile sunt destinate celor 9 mil. 800 de mii de consumatori de energie electrică și peste 4 milioane de clienți ai companiilor de gaze natural, conform datelelor publicate de ANRE.

Clienților li se vor explica drepturile pe care le au în relația cu furnizorii de energie și cele mai importante aspecte legate de alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice sau a gazelor naturale. De asemenea, vor fi ajutați să înțeleagă informațiile din facturi.

Campania va avea o a doua parte în lunile octombrie-noiembrie a.c. și ar trebui să se încheie  la sfârșit de noiembrie.

Sursa foto: playtech.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *