Web Analytics
scris marți, 24.08.2021

ANM: Vremea se răcește treptat în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, luni, 23 august 2021, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, respectiv pentru perioada 23 august – 5 septembrie a.c. Astfel, vremea se răcește treptat în toată țara, iar temperaturile vor coborî până la 22-26 de grade.

ANM: Vremea se răcește treptat în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în Muntenia

La începutul intervalului de prognoză, respectiv în zilele de 23, 24 și 25 august, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, cu o medie a valorilor maxime de 28-30 de grade. În intervalul 26…31 august se va răci ușor, mai ales în zona deluroasă, astfel încât valorile termice diurne, mediate regional, se vor situa între 26 și 30 de grade, iar ulterior vor continua să scadă, la medii de 25-28 de grade.

CITEȘTE ȘI: Și-a amenințat prietenii cu pistolul de jucărie, după care a murit în urma unui accident

Temperaturile minime vor fi în medie de 14-16 grade în prima săptămână de prognoză și 12-14 grade în următoarea. Probabilitatea pentru instabilitate atmosferică accentuată va fi ridicată în 25 și 26 august, când vor fi posibile și cantități mai mari de apă. În restul timpului ploile se vor semnala doar izolat.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită