ANM: Cod galben de ninsori viscolite și intensificări ale vântului în sud-estul țării

de | 28.02.2022 08:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa o atenţionare de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru opt judeţe din sud-estul ţării. Codul galben este valabil începând de luni (ora 6.00) și până marţi (ora 10.00).

Citește și: UPIT alături victimele din Ucraina

Potrivit anunțului meteorologilor, în intervalul menţionat, în sud-estul ţării, temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h şi local va fi viscol. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală. La malul Mării Negre şi în Deltă, precipitaţiile vor fi mixte, iar rafalele de vânt vor depăşi 70 km/h. Vizate de codul galben judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa. ANM precizează că, până la mijlocul săptămânii, în jumătatea de est a ţării şi la munte, temporar va ninge, iar vremea va fi rece pentru această perioadă.

Citește și: Acțiuni ale Poliției Argeș în ultimele 24 de ore

Sursa foto: mediafax.ro

Acest articol este despre: anm,cod galben,meteorologi,prognoza,regiuni,sud,vant

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole