Web Analytics

Angajații Primăriei Bradu – în doliu! A murit unul dintre cei mai vechi funcționari ai instituției

de | 30.09.2021 17:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță că în acestă dimineață o veste tristă a căzut ca un trăsmet peste angajații din Primărie. Unul din cei mai vechi funcționari ai instituției, Tudora Georgeta, angajată a compartimentul Starea civilă, a încetat din viață.

Azi-dimineață, o veste șocantă și tristă a căzut ca un trăsnet peste noi, angajații Primăriei Bradu. A trecut la cele veșnice, atât de timpuriu, colega noastră de la compartimentul Starea civilă, Tudora Georgeta, unul dintre cei mai vechi funcționari. Exprim în numele tuturor colegilor regretele noastre profunde și transmitem condoleanțe familiei atât de greu încercate prin pierderea unei soții, fiice și a unei sore devotate și iubitoare.

CITEȘTE ȘI: A crescut numărul claselor care își desfășoară activitatea în sistemul online

De asemenea, aducem un ultim omagiu  aceleia care, prin valoarea sa profesională și umană, prin loialitate, si-a dăruit întreagă forță de viață și credință slujirii binelui public al instituției aproape 30 ani. Lasă, prin plecarea ei dintre noi, un gol greu de umplut în instituția noastră, dar și în sufletele și inimile celor care au iubit-o și prețuit-o. Îi vom purta, mulți ani de-acum înainte, o amintire vie și luminoasă, a unei prietene loiale și colege devotate. Dumnezeu s-o aibă în Paza Sa, iar noi s-o pomenim și să-i păstrăm vie și neștearsă, amintirea. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, este mesajul transmis de primarul Dan Stroe.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii