Web Analytics
scris marți, 01.10.2024

Andrei Prepeliță este dorit la FCU Craiova

Andrei Prepeliță, fostul antrenor al echipei FC Argeș, este dorit de Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova 1948, pentru a-i prelua pe olteni, dar negocierile sunt în impas, deoarece nu este clară situația lui Marius Croitoru, actualului tehnician al echipei din Bănie.

Andrei Prepeliță este dorit la FCU Craiova

Prepeliță a jucat pentru clubul lui Adrian Mititelu în perioada 2007 – 2011.

În spațiul public au apărut o serie de informații conform cărora Marius Croitoru, antrenorul echipei FCU Craiova, a fost demis. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a reacționat, postând ieri un mesaj pe pagina sa de Faceebok: ”mâine o să lămuresc totul”.

În etapa a 8-a a Ligii 2, duminică, 29 septembrie, FCU Craiova a trăit o umilință pe propriul stadion, în Bănie, una pe care nu o va uita niciodată. Nou-promovata CS Afumați i-a învins pe olteni cu 3-0.

Gsp.ro a scris că Mititelu l-a demis pe Croitoru și s-a înțeles cu Andrei Prepeliță, despărțit luna trecută de Gloria Buzău, pe care a antrenat-o în Liga 2 și a promovat-o în prima ligă.

Clubul oltean nu a făcut niciun anunț în acest sens, al despărțirii de Croitoru, însă Andrei Prepeliță, fostul tehnician al echipei FC Argeș, a recunoscut negocierile cu Adrian Mititelu, dar a precizat că nu a ajuns la niciun acord cu acesta.

Îi mulțumesc domnului Mititelu pentru interes. Din punctul meu de vedere, a picat definitiv.

Nu ne-am înțeles la anumite clauze din contract. Eu am negociat cu Craiova știind că Marius Croitoru pleacă, altfel nu discutam. Asta e, nu ne-am înțeles, îi urez domnului Mititelu mult succes”, a declarat Prepeliță pentru Gsp.ro.

FCU Craiova ocupă locul 10 în Liga 2, după opt etape, cu 12 puncte acumulate și cu un golaveraj 7-8.

Citește și: FC Argeș Basketball a transferat un coordonator de talie internațională

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită