Web Analytics

Anchetă la DNA pentru camerele hiperbarice cumpărate de IGSU

de | 19.11.2022 22:02 | Actualitate, Home

Direcția Națională Anticorupție a confirmat că există o anchetă in rem cu privire la camerele hiperbarice cumpărate din bani europeni de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), conform Antena 3 CNN. Mai exact, camerele hiperbarice au fost cumpărate în 2017 la indicațiile lui Raed Arafat și de atunci n-au fost folosite aproape deloc. Raed Arafat susține că Direcția Națională Anticorupție (DNA) nu a descins la IGSU în legătură cu această achiziție, dar au fost însă solicitate documente prin poștă.

Citește și: Directoarea Liceului Ştefăneşti, despre mama fetei bătute în Polonia. Liliana Stănică: „Eu nu ştiu ce vrea doamna, ce îşi doreşte”

„DNA nu a “descins” la IGSU pe tema camerelor hiperbare! Acesta doar a solicitat prin poștă documente care s-au pus la dispoziție, așa cum se întâmplă cu multe achiziții care au reclamații sau care au aspecte care necesită clarificare! Costul întreținerii lunare a camerelor hiperbare nu este 20.000 Euro!”, a scris Raed Arafat, luni, pe Facebook.

DNA însă precizează că este vorba despre o anchetă in rem care vizează fapte de corupție săvârșite de militari, într-un dosar care a fost deschis pe parcursul anului trecut.

Sursa: Antena 3 CNN

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *