Web Analytics

Ana Stan: „Poate chiar strada pe care dumnealui a locuit în ultimul timp să-i poarte numele”

de | 7.07.2022 14:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe”

Campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, menită să omagieze amintirea fostului director al Dacia, continuă în această ediție cu notarul Ana Stan, consilier local la Pitești.

„Am o părere foarte bună, deci sunt de acord ca strada, una din străzi, poate chiar strada pe care dumnealui a locuit în ultimul timp, să-i poarte numele, pentru că da, sunt de acord, dl Stroe este o personalitate a Argeșului. Din punct de vedere economic, Argeșul se află unde se află și datorită dumnealui. Numai că, acum, în calitate de consilier local, am văzut că cei care nu au o părere bună despre schimbarea denumirii unei străzi se leagă de faptul că, odată cu schimbarea denumirii străzii, trebuie să schimbe actele de identitate, chestii administrative. Dar cred că aceste costuri sunt mici, comparativ cu valoarea incontestabilă pe care dl Stroe a adus-o județului nostru și nu numai. Deci, din punctul meu de vedere, ar trebui să trecem peste micile inconveniente”.

Ana Stan a avut și ocazia să vorbească cu regretatul Constantin Stroe. „L-am cunoscut personal în chestiuni profesionale. Prin prisma meseriei pe care o desfășor l-am avut client la birou și l-am urmărit în public, așa cum toată lumea l-a urmărit, dar l-am cunoscut și personal”.

Citește și Nicolae Velcea: „Pentru mine, Constantin Stroe a fost mentor”

Citește și Dumitru Grecu: „A fost efortul aproape exclusiv al lui Constantin Stroe de a aduce Renault în România”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii