ANA organizează concurs pentru prevenirea consumului de dorguri adresat elevilor de gimnaziu și liceu

de | 9.02.2022 14:27 | Actualitate, Home

Agenţia Naţională Antidrog a lansat un concurs pentru prevenirea consumului de droguri, competiţia fiind adresată elevilor de gimnaziu şi liceu.

Derulat prin cele 47 de centre de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, concursul îşi propune dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă pentru circa 6.000 de elevi de gimnaziu şi liceu, prin implicarea în activităţi culturale, artistice, sportive, ca alternativă la consumul de droguri, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Citește și:ISU Argeș: ”Fii preventiv! Ia-ți toate măsurile de siguranță!”

Concursul care este implementat, la nivel naţional, în anul şcolar 2021 – 2022, are tema “Mesajul meu antidrog” şi se va desfăşura pe următoarele secţiuni: film de scurt metraj şi spot video, arte vizuale – grafică, pictură şi fotografie, eseu, sport.

Proiectul-concurs se desfăşoară în unităţile de învăţământ, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, iar elevii pot trimite lucrări până pe data de 30 aprilie. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....