Ambasadorul Regatului Maroc în România a venit în vizită la Pitești

de | 20.04.2022 12:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a primit marți, 19 aprilie 2022, vizita oficială a Excelenței Sale Hassan Abouyoub, Ambasadorul Regatului Maroc în România.

La întâlnire au participat și George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Simion Zanfir, director CCIA, dar și Carmen Salub, director al Centrului Cultural Pitești.În cadrul întrevederii desfășurată la sediul Primăriei Municipiului Pitești, oficialul Regatului Maroc și primarul Cristian Gentea au discutat oportunitățile de dezvoltare a relațiilor economice și culturale între comunități locale din cele două țări, evidențiindu-se specificitatea județului Argeș și a viitoarei zone metropolitane Pitești.

Citește și:Ambasadorul Confederației Elvețiene în România s-a întâlnit cu exportatorii români de produse ecologice

Reprezentanții mediului de afaceri au reamintit ES Hassan Abouyoub că în Argeș își desfășoară activitatea șase companii marocane, iar interesul investitorilor pentru intrarea pe piața producției în domenii ca agricultura, serviciile și industria auto sunt în creștere. În privința schimbului cultural, este o evidență că municipalitatea piteșteană, prin Centrul Cultural Pitești, are în derulare proiecte de promovare a expresiilor culturale identitare la congruența valorilor comune.

Citește și:Beneficiarii Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 au primit o nouă tranşă de bani

Delegația Regatului Maroc a participat marți, 19 aprilie 2022, după întâlnirea oficială de la primărie, la dezbaterea „Ferestre culturale”, manifestare periodică în agenda culturală comunitară.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed