Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Dealer de droguri, prins în flagrant când voia să mituiască jandarmii pentru a nu fi cercetat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant, duminică, în Sectorul 4, când voia să mituiască jandarmii cu 1,730 de lei și 250 de euro pentru a nu fi cercetat. Bărbatul a fost reținut, fiind anchetat pentru trafic de droguri de risc (ketamină) și dare de mită, potrivit G4Media. 

Dealer de droguri, prins în flagrant când voia să mituiască jandarmii pentru a nu fi cercetat

Duminică, în jurul orei 10.00, un grup de jandarmi aflați în patrulare în Sectorul 4 au observat o persoană care „avea un comportament neadecvat, iar, în urma unui control corporal, au descoperit asupra sa substanțe ce păreau a fi din categoria celor interzise”.

Citește și: Ana Bogdan, campioană la Parma

„În acest context, persoana în cauză a oferit ofițerului suma de bani pentru ca acesta să nu dispună măsurile legale, situație sesizată de angajatul Jandarmeriei București la Call-center anticorupție 0800.806.606”, a precizat, luni, Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.

Ulterior, polițiști DGA sub coordonarea unui procuror DIICOT l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce oferea, cu titlu de mită, sumele de 1.730 de lei și, respectiv, 250 de euro unui ofițer din cadrul Jandarmeriei București.

În aceeași zi, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și dare de mită.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...