Web Analytics

Dealer de droguri, prins în flagrant când voia să mituiască jandarmii pentru a nu fi cercetat

de | 25.09.2023 18:21 | Actualitate, Home

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant, duminică, în Sectorul 4, când voia să mituiască jandarmii cu 1,730 de lei și 250 de euro pentru a nu fi cercetat. Bărbatul a fost reținut, fiind anchetat pentru trafic de droguri de risc (ketamină) și dare de mită, potrivit G4Media. 

Duminică, în jurul orei 10.00, un grup de jandarmi aflați în patrulare în Sectorul 4 au observat o persoană care „avea un comportament neadecvat, iar, în urma unui control corporal, au descoperit asupra sa substanțe ce păreau a fi din categoria celor interzise”.

Citește și: Ana Bogdan, campioană la Parma

„În acest context, persoana în cauză a oferit ofițerului suma de bani pentru ca acesta să nu dispună măsurile legale, situație sesizată de angajatul Jandarmeriei București la Call-center anticorupție 0800.806.606”, a precizat, luni, Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.

Ulterior, polițiști DGA sub coordonarea unui procuror DIICOT l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce oferea, cu titlu de mită, sumele de 1.730 de lei și, respectiv, 250 de euro unui ofițer din cadrul Jandarmeriei București.

În aceeași zi, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și dare de mită.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *