Web Analytics

Alte 17 microbuze electrice școlare vor ajunge în Argeș

de | 23.04.2024 16:16 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Președintele Consiliul Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat, luni, 22 aprilie, un contract de finanțare privind achiziționarea a 17 microbuze electrice școlare și a 17 stații de încărcare pentru elevi, prin intermediul Programului Administrației Fondului pentru Mediu. Valoarea proiectului este de 25 milioane lei.

Citește și: Doi români, în topul europarlamentarilor absenți la vot

Potrivit unui comunicat al C.J. Argeș, microbuzele vor ajunge la elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeș și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ștefănești, precum și în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Stâlpeni și Dârmănești.

Este încă un pas important pentru modernizarea infrastructurii școlare. Prin accesarea acestor finanțări foarte mulți elevi vor beneficia de microbuze moderne, prietenoase cu mediul. Astfel, facilităm accesul la educație și asigurarea unor șanse egale de dezvoltare pentru toți copiii din județ” – a spus Ion Mînzînă, conform sursei citate.   

În cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, care a vizat achiziția a altor 25 de microbuze electrice, Consiliul Județean Argeș a semnat deja contractul de furnizare. Aceste microbuze vor ajunge la școli până la sfârșitul lunii noiembrie.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *