Web Analytics

Alina Gorghiu, tur de forţă în nouă localităţi: „Pentru a îmbunătăţi viaţa românilor, trebuie să afli chiar de la ei care sunt problemele”

de | 10.02.2022 13:40 | Actualitate, Politica si Administratie

„Un lucru important pe care l-am învățat de când fac politică este că, pentru a îmbunătăți viața românilor, trebuie să afli chiar de la ei care sunt problemele”, crede Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, care s-a aflat din nou în mijlocul argeșenilor, duminică, 6 februarie a.c. Nu au lipsit întâlnirile cu unele dintre organizațiile PNL Argeș: PNL Ștefănești, PNL Călinești, PNL Topoloveni, PNL Bogați, PNL Leordeni, PNL Beleți-Negrești, PNL Priboieni, PNL Boțești, PNL Dobrești.

Citește și Alina Gorghiu: “A fost adoptată legea susținută de parlamentarii PNL privind persoanele ce însoțesc bolnavii de cancer”

„În discuții, am abordat cu prioritate nemulțumirile locale și care sunt cele mai bune soluții pentru dezvoltare. Debirocratizarea, digitalizarea, educația, atragerea de fonduri europene cu proiecte bine întocmite sunt instrumente pe care le avem la dispoziție și care, folosite la maximum, ajută în realizarea scopului final: creșterea calității vieții. Am încredere că liderii filialelor liberale locale, domnii Dorin Bărbuceanu, Radu Stâlpeanu, Gabriel Vasilescu, Virgil Nițu, Cristian Aurelian, Marian Ștefănescu, Constantin Catrina și doamnele Denisa Catrinu, Ionela Bunda vor pune în practică tot ce s-a dezbătut azi!

M-am bucurat să îi am alături pe: prefectul județului, dl Radu Perianu, colegul senator Dănuț Bica, primarul comunei Poienarii de Argeș, dl Dragoș Boncea, pe președinta OFL Argeș, d-na Cristina Ghineț, și președintele interimar al organizației PNL Curtea de Argeș, dl Cosmin Petrescu, cărora le mulțumesc!”, a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu a purtat discuţii cu membri PNL din 10 organizaţii /„E nevoie de mult mai multe femei în politică”, spune Alina Gorghiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bună ziua,aș dori să se facă o anchetă si la primaria Ungheni Arges unde se fură c-an codru,s-au făcut o grămadă de investiti in comună doar pe hîrtii, pe teren e numai dezastru,primarul cu consilierul lui B.I au distrus toate fondurile cu firmele lor capusă, au mîncat sute de mii de euro cu unele firme si lucrarile sunt ne terminate si de foarte proastă calitate ba chiar nu sau ececutat decit pe hirti spalind bani din primarie si multe magari facute in primarie cu acele contracte de colaborare si cine mai stie ce o mai fi pe acolo prin acte.
    Sunt foarte multe de spus dar organele de cercetari ii acoperă pentru că sunt persoane care se hranesc de pe urma lor.
    JAF IN PRIMARIA UNGHENI,AJUTOR 😥😥😥

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *