Web Analytics

Alina Gorghiu a purtat discuţii cu membri PNL din 10 organizaţii /„E nevoie de mult mai multe femei în politică”, spune Alina Gorghiu

de | 27.01.2022 13:08 | Actualitate, Politica si Administratie

Pe 22 ianuarie, Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, s-a întâlnit și a purtat discuții cu membri PNL din 10 organizații argeșene: PNL Suseni, PNL Bradu, PNL Oarja, PNL Rociu, PNL Mozăceni, PNL Negrași, PNL Ștefan cel Mare, PNL Teiu, PNL Căteasca și PNL Rătești.
„Prima escală de pe agendă a fost Suseni, unde primar este domnul Radu Doru, despre care toți spun nu doar că este un profesionist la capitolul administrație, ci și că nu sunt puțini acei colegi care îl sună să îi sfătuiască și să îi învețe. Următoarea oprire, la Mozăceni, administrație locală condusă de doamna Liana Corina Dună.

Am susținut mereu și susțin în continuare că e nevoie de mult mai multe femei în politică, dar întâlnirea de astăzi cu Corina Dună mi-a confirmat pentru a nu știu câta oară că este direcția corectă pe care trebuie să o promovăm și să o aplicăm. Inclusiv la PNL Argeș! Am încheiat la Teiu, unde am făcut și o trecere în revistă a concluziilor desprinse după toate întâlnirile acestei zile. Este nevoie de cele mai bune soluții, iar singurul mod în care le putem obține este să avem toți membrii PNL Argeș la aceeași masă!”, a transmis Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu refuză alianța cu PSD, la nivel de județ

Citește și Alina Gorghiu: “2022 trebuie să fie anul abordărilor constructive”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii