Web Analytics
scris miercuri, 10.05.2023

Alina Gorghiu: „Provoc seniorii să fie exemple pe Instagram, pe TikTok, pentru nepoţii lor, pentru toţi tinerii”

Luni, 8 mai, s-a desfășurat Congresul Național al organizației Seniorilor Liberali, în cadrul căruia a fost votată o nouă structură de conducere. La eveniment au participat peste 1.000 de seniori liberali, SNL Argeș fiind reprezentat de o delegație importantă. Au fost prezenți și președinte PNL, Nicolae Ionel Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și președinta Senatului, Alina Gorghiu.
SNL Argeș are doi reprezentanți în cadrul structurii naționale, fiind aleși, în conducerea Biroului Național al SNL, Dorina Stanciu pentru funcția de prim-vicepreşedinte și Constantin Teodorescu, membru al Biroului SNL. Noul președinte al SNL a fost ales Victor Paul Dobre, fost ministru și deputat liberal.

Alina Gorghiu: „Provoc seniorii să fie exemple pe Instagram, pe TikTok, pentru nepoţii lor, pentru toţi tinerii”

„Astăzi le-am mulțumit seniorilor liberali! Au respectul meu enorm pentru tot ce realizează ca membri ai celui mai vechi partid din Europa. Și care, în curând, va bifa 148 de ani de reforme care au modernizat România.
Guvernul liberal a fost și va fi întotdeauna cel mai loial partener al mediului de afaceri, al sectorului privat, al investițiilor în economie, al statului de drept. Guvernarea liberală va sprijini întotdeauna libera iniţiativă și profesiile liberale, cu liberalii, investițiile străine au crescut la un nivel record, absorbția de fonduri europene este bună!

Acesta este brandul PNL! Dar ne-a fost rușine să ne lăudăm ostentativ în public cu ceva ce am considerat obligatoriu că trebuia făcut: mărirea pensiilor în trei rânduri în ultimii patru ani!
Alții nu au fost inhibați să se laude cu ce a făcut PNL. Dar mai avem un mare obiectiv pe care trebuie să îl îndeplinim rapid – toți, din toate partidele! O spun răspicat: să nu mai fie în România pensii greșit calculate!!!
Vă provoc! Provoc seniorii să fie exemple pe Instagram, pe TikTok pentru nepoții lor, pentru toți tinerii care acum cred că personajele de carton care au umplut internetul oferă modele, nu doar iluzii!”,
a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu l-a adus pe ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, în Argeş

Citește și Premiul Senatului pentru campionii de la „Zinca”. Alina Gorghiu: „Îmi doresc mult ca viitorul robot să aibă nume de femeie”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *